کاکائو در بارداری
آیا مصرف شکلات و کاکائو در بارداری مفید است؟
کاکائو در
بارداری ،کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در بارداری،کاکائو در دوران
بارداری،کاکائو تلخ در بارداری،مضرات کاکائو در بارداری،خواص کاکائو در
بارداری،عوارض کاکائو در بارداری،کاکائو بارداری،مصرف شیر کاکائو در
بارداری،کاکائو بارداری،خوردن کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در
بارداری،خوردن شیر کاکائو در بارداری،پودر کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در
دوران بارداری،خوردن شیر کاکائو در دوران بارداری،مصرف شیر کاکائو در
دوران بارداری،شیر کاکائو در زمان بارداری،شیر کاکائو بارداری،شیر کاکائو
برای بارداری،کاکائو دوران بارداری،خوردن کاکائو در دوران بارداری،خواص
کاکائو در دوران بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف کاکائو در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مصرف کاکائو در بارداری
کاکائو خطرات و مزایای برای زنان باردار دارد اگر شما کاکائو را در قالب شکلات داغ بنوشید معمولاً این نوشیدنی حاوی مقدار کمی از
کافئین است اکثر متخصصان مراقبت های سلامت نخوردن هر کافئینی را در دوران بارداری توصیه می کنند.
تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست نشان می دهد که
شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند.
مشابه با نیکوتین و الکل، کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و
یک دارو نظر گرفته می شود جریان خون شما کافئین را در عرض 15 دقیقه جذب می کند عوارض جانبی شامل افزایش فشار خون،
ضربان قلب و عرق است معمولاً در کاکائوی داغ، نوشابه، شکلات و
آجیل یافت می شود اگر کافئین در مقادیر زیاد مصرف شود خطر سقط جنین را بالا می برد.
وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد.
با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و
برای یک دوره طولانی باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد
کافئین همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.
خواص کاکائو در بارداری
تحقیقات اخیر نشان داده که یک دلیل خوب برای تمایل بیش از حد به مصرف شکلات در دوران بارداری وجود دارد.
اخیراً محققان انجمن پزشکی مادر و جنین برخی از مزایای غیرمنتظرهی مصرف تنقلات شیرین در بارداری را گزارش دادهاند.
ایدههای متناقضی در مورد اثر شکلات در دوران بارداری وجود دارد، اما حقیقت چیست؟ تصور میشد که فلاوانول که
در کاکائو یافت میشود منجر به مزایای سلامتی مرتبط با خوردن شکلات در دوران بارداری باشد.
اما با این حال یافتههای این مطالعهی خاص کمی تعجبآور بود.با توجه به آزمایشها، شکلات میتواند عملکرد جفت را بهبود و
خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش دهد. محققان روی 129 زن که بین 11 تا 14 هفته باردار بودند مطالعه کردند.
نیمی از
زنان از شکلات کم فلاوانول تغذیه میشدند، نیمه دیگر شکلات با فلاوانول
زیاد خوردند. همگی 30 گرم شکلات در روز مصرف میکردند.
با توجه به نتایج، «داپلر شریان رحمی» ـ شاخصی که سرعت خون را در رحم، جفت و گردش جنین اندازهگیری میکند ـ در
هر دو گروه بسیار بهتر از حد انتظار جمعیت عمومی بود. با این حال، اختلاف معنادار در ابتلا به پره اکلامپسی،
فشار خون بالای حاملگی، وزن جفت و وزن تولد در هر دو گروه، نشان میداد میزان فلاوانول مهم نبوده،
در واقع عنصر کلیدی دیگری در خواص درمانی شکلات موجود است. محققان هنوز مطمئن نیستید که
کدام مادهی موجود در شکلات این مزایا را فراهم میکند.این مطالعه نشان میدهد که شکلات میتواند تأثیر
مثبتی در توسعه جفت و رشد جنین داشته باشد که صرفاً و به طور مستقیم به دلیل وجود فلاوانول نیست.
محققان نمیتوانند مصرف یک مقدار خاص از شکلات را به زنان باردار توصیه کنند ولی مصرف آن را پیشنهاد میکنند.
بیشتر بخوایند :کاکائو برای زن باردار
کاکائو و کبد چرب
کاکائو و سرماخوردگی
کاکائو چیست
مطالعه انجام شده توسط تیم Triche در ییل مصرف شکلات و همچنین تئوبرومین، یک آلکالوئید تلخ کارخانه کاکائو و
یک محصول جانبی از خوردن شکلات را در خون بند ناف 1681 زنان باردار بررسی کردند این تحقیق نشان داد که زنان باردار با
افزایش میزان تئوبرومین به طور چشمگیری خطر ابتلا به پره اکلامپسی ( یک اختلال که باعث فشار خون بالا و بلوک مواد غذایی و
اکسیژن در کودک شما است) را کاهش می دهد سایر علائم پره اکلامپسی عبارت از پروتئین در ادرار، افزایش وزن، مشکلات بینایی،
ورم و سردرد
می باشد دانشمندان نیز معتقدند که فلاونوئیدها، یا آنتی اکسیدان ها، در
شکلات تیره برای سیستم قلبی و عروقی شما مفید هستند
کاکائو در دوران بارداری
محققان موسسه پزشکی مادر ،جنین SMFM واقع در واشنگتن با انجام مطالعه ای به ارزیابی تاثیر شکلات حاوی مقدار بالای فلاوانول پرداختند.
آنها 129
زن باردار بین هفته 11 و 17 بارداری را به طور تصادفی به دو گروه برای مصرف
شکلات با فلاوانول بالا و شکلات با فلاوانول پایین تقسیم نمودند.
در مجموع روزانه 30 گرم شکلات به مدت 12 هفته توسط این زنان مصرف شد و وضعیت آنها تا زمان زایمان تحت نظر بود.
در این مدت مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری، وزن جنین، و وزن هنگام تولد نوزاد هم ارزیابی شد.
نتایج نشان داد که هیچ تفاوتی در زمینه مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری،
وزن جفت، و وزن هنگام تولد نوزاد در بین دو گروه وجود نداشت. شاخص داپلر عروق رحمی هم در هر دو گروه بهبود قابل توجهی یافته بود.
به گفته «امانوئل بوجالد»، یکی از محققین این پژوهش، این مطالعه نشان می دهد که شکلات تاثیر مثبتی بر
جفت و رشد جنین دارد و تاثیرات آن صرفاً به خاطر میزان فلاوانول موجود در آن نیست.
از این رو محققان در پایان این مطالعه، زنان باردار را به مصرف شکلات تشویق می نمایند.
همچنین زن بارداری که در دوران بارداری شکلات مصرف می کنند، نوزادانشان در مقایسه با مادران بارداری که
از ترس
چاقی شکلات استفاده نمی کنند، کودکانی خندان، خوشبین و با نشاط به دنیا
آورده و شکلات در سلامت کودکان تاثیر مثبتی گذاشته است.
بیشتر بخوانید :کاکائو و کم خونی
کاکائو در طب سنتی
کاکائو تلخ و لاغری
خواص کاکائو تلخ
فلاوانول موجود در کاکائو ، که یک بخش عمده ای از شکلات است، برای زنان باردار مفید است.
هر چه شکلات، فلاوانول بیشتری داشته باشد تیره تر است.
خواص کاکائو در بارداری و شیردهی
پره اکلامپسی یکی از علل زایمان زودرس است و توسط سطح فشار خون و پروتئین بالا در ادرار در دوران بارداری مشخص می شود.
هنگامی که فشار خون افزایش می یابد، به تشنج منجر می شود و ممکن است لخته شدن خون و آسیب کبدی شود.
با توجه به مطالعه منتشر شده در سالنامه اپیدمیولوژی، محتوای تئوبرومین کاکائو کمک به از بین بردن این بیماری میشود.
مصرف شکلات خطر پره اکلامپسی راتقریبا ۷۰ درصد کاهش میدهد. بنابراین، نتیجه مصرف شکلات تیره،
پنج وعده در هفته، در جلوگیری از ابتلا به پره اکلامپسی به خصوص در سه ماهه سوم (۳) موثر است.
شکلات سرشار از فلاونوئیدها، هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها ی قوی شناخته شده است.
این خاصیت آنتی اکسیدانی کمک می کند تا زنان باردار سطح ایمنی خود را بهبود بخشند و با برخی از سرطان ها مبارزه کنند.
زنان بارداری که شکلات تیره تر مصرف میکنند هنگام تولد نوزادان شادتر ی دارند. ممکن است شکلات با
عبور از طریق جفت وارد شیر مادر شده و باعث شادی و نشاط نوزاد میشود.
۱۰۰گرم شکلات تلخ ۶۷٪ از آهن و ۵۸٪ منیزیم روزانه شما را فراهم می آورد.
آهن برای شمارش هموگلوبین در دوران بارداری و منیزیم برای سوخت و ساز اسیدهای چرب ضروری است.
شکلات بویژه شکلات سیاه که از دانه های کاکائو درست شده باشد ماده ای شیمیایی دارد که مزاج را خوب می کند و
این حالت به
جنین نیز منتقل می شود. بنابراین مادران بارداری که به تنش و افسردگی
دچارند، بهتر است برای سلامت فرزندانشان شکلات بخورند.
نظرات
ارسال یک نظر